Koldtbord
-
Spekemat Kr 285,-
Lages med fem kuverter per fat. Forskjellige typer spekekjøtt, potetsalat, rømme, eggerøre og flatbrød.
-
Jubileumskoldtbord Kr 325,-
Urtemarinert kyllingbryst med parmesan og cherrytomat, waldorfsalat, roastbeef med remulade, røkt ørret med egge røre, fylte egg, provence potetsalat, rekekabaret, blandet salat, baguette og smør.
-
Koldtbord de luxe Kr 395,-
Husets karbonader med stekt løk og tyttebær krem, fløtegratinerte poteter, ovnsstekt ørret med agurksalat, håndpillede reker med dillmajones, grillet kyllingfilet, Waldorfsalat, tre typer spekemat med eggerøre, flatbrød, blandet salat, baguette og smør
-
Koldtbord a la Asker Kroen Kr 425,-
Lammecarre med potet/sellerirot mos, ovnsstekt ørret med agurksalat roastbeef med remulade, røkelaks med eggerøre, Serrano med asparges og revet parmesan, 4 typer ost med fikenmarmelade, småblad salat, frukt og kjeks
-
Minikoldtbord
Minimumsbestilling 5 personer. Pris per person
-
Askerfat Kr 275,-
Lages med fem kuverter per fat. Rekecabaret, roastbeef med remulade, røkelaks og eggerøre. provence potetsalat, grillet kylling med waldorf, baguette og smør.
-
Ostebord Kr 315,-
Med fem sorter ost, fikenmarmelade, oppskåret frukt, kjeks, bananbrød med valnøtt
-
Skalldyrbord Kr 595,-
Sjøkreps, krabbeskjell, hummer, reker, blandet salat, sitron, loff og smør.
Du kan også sette sammen ditt eget koldtbord, og be oss om pris. Mer informasjon finner du på vår nettside www.askerkroen.no