M E N Y O1
På blomkålpuré med persille og soyasmør
Servert med rosenkål, gulrot, nyrørte tyttebær, råstekte amadinepoteter og kremet viltsaus
Med bringebærcouli og vaniljeis
Kr 470 per kuvert
M E N Y 0 2
A V O C A D O
Med husets skagensalat
S T E K A V K A L V E L Å R
Med rotgrønnsaker, råstekte amadine poteter og kremet meriansaus
P A N A C O T T A
med pasjonsfrukt
Kr 445 per kuvert
M E N Y 0 3
L A K S E T A R T A R
På stekt foccacia med kapers, ansjos, rødløk, og friske urter
S T E K A V L A M M E L Å R
Med ratatouille, fløtegratinerte poteter og sjy
A S K E R K R O E N S K A R A M E L L P U D D I N G Med krem og saus
Kr 445 per kuvert
M E N Y 0 4
G U L R O T S U P P E
Toppes med stekt prosciutto og gressløk
I N D R E F I L È T A V O K S E
Med glasert sjalottløk, sesongens sopp, marinerte sherrytomater, brokkoli, fløtegratinerte poteter og rødvinsaus
H US E T S V A N I L J E I S
med skogens bær
Kr 520 per kuvert
M E N Y 0 6
K A M S K J E L L
På blomkålpuré med persille og soyasmør
H J O R T E F I L È T
Med rosenkål og sprøstekt bacon, soppragu, tyttebærkokt pære, råstekte amadinepoteter og kremet viltsaus med urter
H U S E T S V A N I L J E I S
Med skogens bær