julemeny

JULESNITTER & LUNSJANRETNINGER

Asker Kroen Catering & Event ønsker velkommen til nok en sesong med vellaget og tradisjonell norsk julemat. Asker Kroen ønsker dere alle en riktig god jul!

JULEMIDDAGER FORRETTER

RAKFISKANRETNING

Kr 142,-

GRAVLAKS MED SENEPSAUS

Kr 105,-

ØRRETPATTÈ MED URTEMAJONES

Kr 95,-

JULEMENY

JULESNITTER

5 stk pr. person

Ribbe, reker med majones, røkelaks med eggerøre, roastbeef med remulade, sylte eller lammerull

Kr 179,-

JULESNITTER DELUXE

5 stk pr. person

Ribbe, kalkun med waldorfsalat, gravlaks med sennepssaus, ørretpaté, brie med aprikos/rosin marmelade

Kr 189,-

KALD JULETALLERKEN 01

Ribbe, lammerull, ørretepaté med reker, epler, svisker, rødkål og potetsalat, brød og smør. Porsjonspakket minikoldtbord

Kr 199,-

KALD JULETALLERKEN 02

Ribbe, kalkunbryst, gravlaks med sennepssaus, epler, svisker, rødkål og potetsalat, brød og smør. Porsjonspakket minikoldtbord

Kr 210,-

MINI JULEBORD 01

Ribbe, laksepaté med urtemajones, roastbeef med remulade, kalkunbryst, reker, potetsalat, rødkål, waldorfsalat, brød og smør. Anrettes på fat

Kr 278,-

MINI JULEBORD 02

Reker, røkt ørret, tomasild, ørretepaté, Fylt kalkunbryst med waldorfsalat, potetsalat, eggerøre, pepperrotkrem, nystekt brød og smør. Anrettes på fat

Kr 298,-

VARM JULELUNSJ

Ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, julesaus, tyttebær og kokte poteter ( en servering)

Kr 210,-

HOVEDRETTER - VARMRETTER

RØMMEGRØT

Med kanel og sukker

Kr 79,-

RIBBE, MEDISTERKAKE, JULEPØLSE

poteter, rørte tyttebær, rødkål, svisker, epler og saus – 2 ganger servering

Kr 305,-

REINSDYRSTEK

Ristede sjampinjonger, rosenkål, pære med ripsgelè, råstekte amadinepoteter og kremet viltsaus

Kr 295,-

PINNEKJØTT

Med vossakorv, sennep, jule sjy, rotmos og kokte poteter

Kr 340,-

RISENGRYNSGRØT

Med kanel, sukker og smør

Kr 69,-

DESSERTER

HJEMMELAGET KARAMELPUDDING

Kr 90,-

RISKREM MED RØD SAUS

Kr 82,-

MULTEKREM MED KRUMKAKE

Kr 129,-

MARINERTE BJØRNEBÆR MED VANILJE IS

Kr 105,-

JULETAPAS-BORD

VARME RETTER:

Ribbe med sviskepure – husets kjøttboller – julepølse med rødkål kompott – dadler med bacon – potetstappe med fenikkel og gressløk.

KALDE RETTER:

Vellagret rakfisk på rugbrød med vårløk og rødbetkrem – potetlefse med julesylte og grov sennep – spyd med fenalår og fiken – fylte egg – brekkbønner med cherrytomat og vårløk – varmrøkt ørret med pepperotkrem – frisk småbladsalat – blåmuggost med fikenmarmelade og pepperkaker – karamelliserte epleringer med rosiner og anis – baguett, potetlefser og Kvitseidsmør

Kr 355,-

per kuvert (minimumsbestilling 10)

JULETAPAS TALLERKEN

Potetlefse med julesylte og sennep – varmrøkt ørret – ribbe med sviskepurê – fenalår med fiken – brekkbønner med cherrytomat og vårløk – fylte egg med ansjos – bondebrød og Kvitseidsmør

Kr 205,-

Per tallerken

JULE KOLTBORD

DET LILLE JULEBORDET

Gravlaks med sennepssaus, glassmesterssild, ribbe og rødkål (kaldt), fylt kalkunbryst, roastbeef, remulade og potetsalat, brød og smør

Kr 290,-

DET MELLOMSTORE JULEBORDET

Gravlaks med sennepssaus, laksepaté med reker og dillsaus, glassmestersild og tomatsild, ribbe, medisterkaker, rødkål, epler og svisker (kald eller varm), kalkunbryst med waldorfsalat, roastbeef, remulade og potetsalat, fenalår med eggerøre, rømme og flatbrød. Brød og smør

Kr 379,-

DET STORE JULEBORDET

minimumbestilling 10 personer.

KOLDRETTER

KOLDRETTER

Gravlaks med sennepssaus, tomatsild og sursild, helkokt ørret med pepperotkrem og agurksalat, varmrøkt ørret, fenalår med eggerøre, rømme og flatbrød, Roastbeef med remulade og potetsalat, waldorfsalat, brød og smør

VARMRETTER

Ribbe, medisterkaker, julepølse, poteter, rødkål, epler, svisker og saus

DESSERTER

Hjemmelaget karamellpudding, multekrem.

Kr 475,-

JULEBORD MAXIME

Velg 10 av rettene som er satt opp nedenfor. Minimumbestilling 10 personer

KOLDRETTER

Gravlaks med sennepssaus og dillstuede poteter
Glassmestersild, sennepssild og tomatsild
Varmrøkt ørret
Laksepaté med urtedressing og pepperrotkrem
Roastbeef med potetsalat og remulade
Kalkunbryst med waldorfsalat
Juleskinke med fersken
Spekemat med rømme og flatbrød
Rakørret med løk og rømme
Sylte med rødbeter
Ostefat med frukt og kjeks

VARMRETTER

Ribbe, rødkål og svisker
Medisterkaker, pølser og surkål
Kalkunbryst med appelsinsaus
Pinnekjøtt med kålrabistappe
Poteter,
Julesaus

DESSERTER

Karamellpudding
Multekrem
Frisk fruktsalat med krem
Marinerte bjørnebær med eggekrem

Kr 525,-

GLUTENFRIE KRANSEKAKER UTEN TILSETNINGER

Kr 555,-

18 ringer

LA OSS ARRANGERE JULEBORDET!

Vi påtar oss gjerne å arrangere bedriftens julebord - i utleielokaler eller i bedriftens egne lokaler. Vi tar oss av oppdekking, matlaging, servering og bortrydding. Ta kontakt på telefon 66 78 15 03 for nærmere informasjon eller booking.