Julemeny 2022
JULESNITTER & LUNSJANRETNINGER
Asker Kroen Catering & Event ønsker velkommen til nok en sesong med vellaget og tradisjonell norsk julemat. Asker Kroen ønsker dere alle en riktig god jul!
JULEMIDDAGER FORRETTER
RAKFISKANRETNING
Med potetlefser, løk, rømme, rødbeter.
Kr 142,-
GRAVLAKS MED SENEPSAUS
Kr 105,-
Avocado med skagensalat.
Kr 105,-
JULEMENY
JULESNITTER
5 stk pr. person
Ribbe, reker med majones, røkelaks med eggerøre, roastbeef med remulade, sylte eller lammerull
Kr 185,-
JULESNITTER DELUXE
5 stk pr. person
Ribbe, kalkun med waldorfsalat, gravlaks med sennepssaus, håndpillede reker med majones, brie med aprikos/rosin marmelade
Kr 195,-
KALD JULETALLERKEN
Ribbe, kalkunbryst, waldorfsalat, gravlaks med sennepssaus, lammerull, håndpillede reker, majones, epler, svisker, potetsalat, brød og smør.
Kr 235,-
VARM JULELUNSJ
Ribbe, huset`s medisterkake, julepølse, surkål, julesaus, tyttebær og kokte poteter ( en servering)
Kr 245,-
HOVEDRETTER - VARMRETTER
RØMMEGRØT
400 gr per person
Med kanel, smør og sukker
Kr 99,-
RIBBE, HUSET`S MEDISTERKAKE, JULEPØLSE
kokte poteter , rørte tyttebær, surkål, svisker, epler og saus – 2 ganger servering
Kr 350,-
REINSDYRSTEK
Ristede sjampinjonger, rosenkål, pære med ripsgelè, råstekte amadinepoteter og kremet viltsaus
Kr 325,-
PINNEKJØTT
Med vossakorv, sennep, jule sjy, rotmos og kokte poteter.
Kr 385,-
RISENGRYNSGRØT
Med kanel, sukker og smør
400 gr per person
Kr 99,-
DESSERTER
HJEMMELAGET KARAMELPUDDING
Kr 115,-
RISKREM MED HUSETS JORDBÆRSAUS
Kr 105,-
MULTEKREM MED KRUMKAKE
Kr 135,-
MARINERTE BJØRNEBÆR MED VANILJE IS
Kr 115,-
JULETAPAS-BORD
VARME RETTER:
Ribbe med sviskepure – husets medisterkaker – julepølse med surkål kompott – dadler med bacon – potetstappe med fenikkel og gressløk.
KALDE RETTER:
Vellagret rakfisk på rugbrød med vårløk og rødbetkrem – potetlefse med julesylte og grov sennep – spyd med fenalår og fiken – fylte egg – brekkbønner med cherrytomat og vårløk – varmrøkt ørret med pepperotkrem – frisk småbladsalat – blåmuggost med fikenmarmelade og pepperkaker – karamelliserte epleringer med rosiner og anis – baguett, potetlefser og Kvitseidsmør
Kr 395,-
per kuvert (minimumsbestilling 10)
JULETAPAS TALLERKEN
Potetlefse med julesylte og sennep – varmrøkt ørret – ribbe med sviskepurê – fenalår med fiken – brekkbønner med cherrytomat og vårløk – fylte egg med ansjos – bondebrød og Kvitseidsmør
Kr 235,-
Per tallerken
JULE KOLDTBORD
DET LILLE JULEBORDET
Gravlaks med sennepssaus, glassmesterssild, ribbe og surkål (kaldt) brie ost med fikenmarmelade, kalkunbryst med waldorfsalat, roastbeef med remulade og potetsalat, brød og smør
Kr 325,-
KLASSISK JULEBORD
Varmmat:
Ribbe, husets medisterkake, julepølse, mandelpoteter, surkål, julesaus.
Kaldmat
Gravlaks med sennepssaus, Stekt ørretside med pepperotkrem og agurksalat, glssmestersild, kalkunbryst med waldorfsalat, roastbeef med remulade og potetsalat, fenalår med eggerøre, rømme og flatbrød. Brød og smør
Kr 385,-
KOLDRETTER
LUKSUS JULEBORD (minimum 10 personer)
KOLDRETTER
Gravlaks med sennepssaus, helkokt ørret med pepperotkrem og agurksalat, fenalår og spekeskinke med eggerøre, rømme og flatbrød, Roastbeef med remulade og potetsalat, ostefat med kjeks og fikenmarmelade , brød og smør
VARMRETTER
Ribbe, husets medisterkaker, pinnekjøtt, kålrotstappe, mandelpoteter, surkål, epler, svisker og julesaus.
DESSERTER
Riskrem med husets jordbærsaus.