julemeny 2019

JULESNITTER & LUNSJANRETNINGER

Asker Kroen Catering & Event ønsker velkommen til nok en sesong med vellaget og tradisjonell norsk julemat. Asker Kroen ønsker dere alle en riktig god jul!

JULEMIDDAGER FORRETTER

RAKFISKANRETNING

Med potetlefser, løk, rømme, rødbeter.

Kr 142,-

GRAVLAKS MED SENEPSAUS

Kr 105,-

Avocado med skagensalat.

Kr 105,-

JULEMENY

JULESNITTER

5 stk pr. person

Ribbe, reker med majones, røkelaks med eggerøre, roastbeef med remulade, sylte eller lammerull

Kr 179,-

JULESNITTER DELUXE

5 stk pr. person

Ribbe, kalkun med waldorfsalat, gravlaks med sennepssaus, håndpillede reker med majones, brie med aprikos/rosin marmelade

Kr 189,-

KALD JULETALLERKEN

Ribbe, kalkunbryst, waldorfsalat, gravlaks med sennepssaus, lammerull, håndpillede reker, majones, epler, svisker,  potetsalat, brød og smør. 

Kr 210,-

VARM JULELUNSJ

Ribbe,huset`s  medisterkake, julepølse, surkål, julesaus, tyttebær og mandelpoteter ( en servering)

Kr 235,-

HOVEDRETTER - VARMRETTER

RØMMEGRØT

400 gr per person

Med kanel, smør og sukker

Kr 89,-

RIBBE, HUSET`S MEDISTERKAKE, JULEPØLSE

mandelpoteter, rørte tyttebær, surkål, svisker, epler og saus – 2 ganger servering

Kr 345,-

REINSDYRSTEK

Ristede sjampinjonger, rosenkål, pære med ripsgelè, råstekte amadinepoteter og kremet viltsaus

Kr 295,-

PINNEKJØTT

Med vossakorv, sennep, jule sjy, rotmos og mandelpoteter

Kr 380,-

RISENGRYNSGRØT

Med kanel, sukker og smør

400 gr per person

Kr 89,-

DESSERTER

HJEMMELAGET KARAMELPUDDING

Kr 95,-

RISKREM MED HUSETS JORDBÆRSAUS

Kr 90,-

MULTEKREM MED KRUMKAKE

Kr 129,-

MARINERTE BJØRNEBÆR MED VANILJE IS

Kr 105,-

JULETAPAS-BORD

VARME RETTER:

Ribbe med sviskepure – husets medisterkaker – julepølse med surkål kompott – dadler med bacon – potetstappe med fenikkel og gressløk.

KALDE RETTER:

Vellagret rakfisk på rugbrød med vårløk og rødbetkrem – potetlefse med julesylte og grov sennep – spyd med fenalår og fiken – fylte egg – brekkbønner med cherrytomat og vårløk – varmrøkt ørret med pepperotkrem – frisk småbladsalat – blåmuggost med fikenmarmelade og pepperkaker – karamelliserte epleringer med rosiner og anis – baguett, potetlefser og Kvitseidsmør

Kr 375,-

per kuvert (minimumsbestilling 10)

JULETAPAS TALLERKEN

Potetlefse med julesylte og sennep – varmrøkt ørret – ribbe med sviskepurê – fenalår med fiken – brekkbønner med cherrytomat og vårløk – fylte egg med ansjos – bondebrød og Kvitseidsmør

Kr 205,-

Per tallerken

JULE KOLDTBORD

DET LILLE JULEBORDET

Pernod gravlaks med sennepssaus, glassmesterssild, ribbe og surkål (kaldt) brie ost med fikenmarmelade, kalkunbryst med waldorfsalat, roastbeef med remulade og potetsalat, brød og smør

Kr 329,-

KLASSISK JULEBORD

Varmmat:

Ribbe, husets medisterkake, julepølse, mandelpoteter, surkål, julesaus.

Kaldmat

Husets pernod gravlaks med sennepssaus, Stekt ørretside med pepperotkrem og  agurksalat, glssmestersild,  kalkunbryst med waldorfsalat, roastbeef med remulade og potetsalat, fenalår med eggerøre, rømme og flatbrød. Brød og smør

Kr 379,-

KOLDRETTER

LUKSUS JULEBORD (minimum 10 personer)



KOLDRETTER

Husets Pernod gravlaks med sennepssaus,  helkokt ørret med pepperotkrem og agurksalat,  fenalår og spekeskinke med eggerøre, rømme og flatbrød, Roastbeef med remulade og potetsalat, ostefat med kjeks og fikenmarmelade , brød og smør

VARMRETTER

Ribbe, husets medisterkaker, pinnekjøtt, kålrotstappe, mandelpoteter, surkål, epler, svisker og julesaus.

DESSERTER

Riskrem med husets jordbærsaus.

Kr 545

LA OSS ARRANGERE JULEBORDET!

Vi påtar oss gjerne å arrangere bedriftens julebord - i utleielokaler eller i bedriftens egne lokaler. Vi tar oss av oppdekking, matlaging, servering og bortrydding. Ta kontakt på telefon 66 78 15 03 for nærmere informasjon eller booking.