Konfirmasjonsmeny

DET LILLE TAPASBORDET

V a r m r e t t e r

Kyllingklubber marinert i lønnesirup, råstekte urtemarinerte amadinepoteter, spanske kjøttboller

K o l d r e t t e r

Pastasalat med råstekte grønnsaker, frisk grønn salat, tomatbruschetta, parmaskinkerullade, chili- og mangomarinerte scampi, aioli, hvitløksdressing, store grønne oliven, fruktfat, foccaciabrød

(Inneholder: melk, gluten, hvete, egg, pinjekjerner, valnøtter, skalldyr)

Kr 320,-

T a p a s t a l l e r k e n

Fritataomelett, daddel med bacon, manchego, chlli- og mangomarinerte sampi, aioli, pharmaskinke, tomater og mozarella, frisk, grønn salat, foccaiabrød

(Inneholder: Melk, egg, gluten, hvete, skalldyr)

Kr 195,-

DET STORE TAPASBORDET

V a r m r e t t e r

Kyllingklubber marinert i lønnesirup, råstekte urtemarinerte amadine poteter, spanske kjøttboller i spicy tomatsaus, vegetar ostequich og daddel med bacon

K o l d r e t t e r

Chili- og mangomarinerte scampi, gresk salat, bulgursalat, tomatbruschetta, parmaskinkerullade, manchego ost, fruktfat, store grønne oliven, fylt paprika, artisjokkhjerter, foccaciabrød, aïoli

(Inneholder: melk, egg, gluten,hvete, pinjekjerner, sennep, skalldyr)

Kr 385,-

GOURMET TAPAS

Minimum 10 pers

V a r m r e t t e r

Lammecarré marinert i rosmarin og hvitløk på ratatouille, Brattwûrst som toppes med syrlig løk-kompott, bakt steinbit i salsa med chorizo, råstekte amadinepoteter med chorizo

K o l d r e t t e r

Portvinsgravet kalvefilèt, syltet salmalaks med vinagrette og vårløk, ørretmousse på crostini, spansk omelett, grønn aspargers med proscuitto og parmesan, pastasalat med stekte grønnsaker og bacon, småbladsalat med røde bønner, linser og cashewnøtter, aioli, store grønne oliven, foccacia med cherrytomat og basilikum

(Inneholder: melk, egg, gluten, hvete, fisk, pinjekjerner, sennep)

Kr 430,-